?  1 bondage touw van 10 m
?  1 oogmasker, 1 paar handboeien
?  1 halsband met riem
?  1 spanking racket, 1 ball gag
?  1 paar tepelklemmen, 1 zweep

Voor 17.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Binnen een half uur ophalen in onze winkel.

69,95 incl. btw

Omschrijving

MAAK JE FANTASIEN WERKELIJKHEID

Een doos om te ontdekken

De kluis geheime Crimson Dream zal de ideale partner zijn voor alle stellen die nieuwsgierig zijn naar de geneugten van zachte BDSM. Je hebt nog nooit durven beginnen met oefenen en toch trekt het je aan? Met deze set kunt u enkele basisaccessoires voor deze oefening ontdekken. Deze genoegens vereisen vaak scenario's.

Rollenspellen in BDSM zijn heel gebruikelijk en vereisen vaak rekwisieten. Deze spellen gaan uit van een relatie van overheersing of autoriteit. Het beoefenen van BDSM kan eenvoudig door het bepalen van de meester(s) en onderdanige(n). Wanneer de dominant een vrouw is, zullen we spreken van Femdom en wanneer de dominant een man is, zullen we spreken van Maledom.

BDSM laat je fantasie de vrije loop, maar voorzichtigheid is geboden bij het beoefenen van extreme BDSM. Sommige praktijken kunnen gevaarlijk zijn en vereisen een zekere beheersing en een goede kennis van de partner. Het is belangrijk om de grenzen van het gedomineerde te kennen. Meestal wordt er een beveiligingscode opgesteld tussen de 2 partners. Hoewel het met verschillende gradaties van intensiteit wordt beoefend, kan het erg moeilijk blijken te zijn wanneer de grenzen van het gedomineerde worden overschreden. De dominante moet daarom alert blijven op de verlangens en wensen van de gedomineerde. Dankzij vertrouwen zal de gedomineerde in staat zijn om los te laten en zelfs extase te bereiken.

Met de set kun je jezelf voorzichtig inwijden in de beoefening van BDSM.

Hoe te beginnen in de praktijk van BDSM?

Voordat je aan de kunst van deze praktijk begint, is het noodzakelijk om te weten of je aan de kant van de dominante of de kant van de gedomineerde staat. Zodra de voorkeur is vastgesteld, kan de dominante beginnen met het blinddoeken van de gedomineerde. Wanneer hij het zicht verliest, zullen alle andere zintuigen worden gewekt en zullen andere, intensere sensaties verschijnen. Een vertrouwensrelatie tussen beide partners is noodzakelijk om misverstanden te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld beginnen met het binden met een sjaal, de polsen of de enkels van de gedomineerde? Het belangrijkste is daarom een vlotte start en een goede communicatie tussen beide partners.

Bondage is de kunst om je partner vast te binden. Deze praktijk is geïnspireerd op Japanse praktijken. Het is noodzakelijk om te weten hoe het te doen en om een minimum van deze praktijk te kennen. In bepaalde regio's kunnen cursussen worden gegeven om je hiermee kennis te laten maken. We raden u aan te beginnen met een eenvoudige bevestiging met een sjaal en handboeien en de intensiteit te verhogen terwijl u bezig bent.

EEN DOOS MET 9 ACCESSOIRES

Verpakkingsinhoud:

  • Een 10m bondage touw - Met het touw kun je jezelf inwijden in het beoefenen van bondage. Het is een kunst om het lichaam van de gedomineerde mensen te benadrukken dankzij verschillende manieren om knopen te maken. Door deze kunst te leren, zal het touw op bepaalde wervels of bepaalde gebieden drukken om het gedomineerde te stimuleren.
  • Een oogmasker - Dankzij dit masker dompel je de partner onder in totale duisternis. Al zijn zintuigen worden geprikkeld en het plezier vertienvoudigd. Speel de verrassing en leer je partner te begeleiden om hem vertrouwen te geven en zijn gevoelens te vertienvoudigen.
  • Een paar handboeien - Nadat je hem geblinddoekt hebt, kun je hem vastbinden om te voorkomen dat hij beweegt. Uw partner zal onderworpen zijn aan uw wensen en uw wil. De handboeien kunnen van elkaar worden losgemaakt om bijvoorbeeld de handen aan het bed te binden en de armen te spreiden.
  • Een halsband met een riem - Dit accessoire symboliseert het totale eigendom van de meester. Het geeft betekenis aan de onderdanige positie. Het is noodzakelijk om het niet te strak aan te spannen om het onderwerp vrij te laten van zijn bewegingen en zijn ademhaling niet te belemmeren. De riem is een essentieel accessoire om de onderdanige te laten lopen.
  • Een pak slaag - Dit is essentieel in spellen van onderwerping en overheersing. Je kunt een mooie straf geven als je onderdanige niet braaf is geweest.
  • Ball gag - Het dragen van een gag bepaalt ook iemands positie. Wie het draagt is de onderdanige en degene die het niet draagt is de dominant. Het dragen van de gag vereist voorzichtigheid omdat het de ademhaling van de drager belemmert.
  • Een paar tepelklemmen - Deze klemmen stimuleren de tepels door er meer of minder druk op uit te oefenen. U beslist, u kunt de intensiteit van de druk aanpassen door de tang aan te spannen of los te maken.
  • Een zweep - De zweep is ook een van de benodigdheden. Zweep zachtjes het lichaam van de partner met de punten van de pony. Er ontstaat een zacht, opwindend tintelend gevoel. Een aangename en zeer sensuele straf.

Geheime doos

Secret Pleasure Crimson Dream Box

Extra informatie

Mark

Categorie

,

Bondage

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Coffret Secret Pleasure Crimson Dream" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen