?  Kunstkut ei
?  Merk Tenga
?  6 modellen voor 6 sensaties
?  Biedt nieuwe sensaties
?  Een paar keer herbruikbaar

 

 • Blauw
 • Bruin
 • Oranje
 • Roze
 • Groen
 • Purper
Doorzichtig

9,90 incl. btw

Omschrijving

MASTURBATOR EI VOOR MANNEN

Tenga-ei? verrassing ei

Het merk Tenga presenteert Tenga Egg, het masturbator-ei voor mannen. Word een echt fenomeen, Tenga Egg masturbator-eieren worden gezien als de lelijke eendjes van de heren. Het principe is simpel, een membraan (van binnen) bedekt met verschillende dessins in reliëf dat zich uitstrekt over het uiteinde van de penis van de man en die hem stimuleert.

Onder de onschadelijke verschijning van dat van een verrassingsei, verbergt in werkelijkheid een van de intieme speeltjes die met adembenemend realisme de gewaarwordingen reproduceren die worden waargenomen tijdens vaginale of orale penetratie.

Ontdek de video-.

Wat is het Tenga-ei?

Door de schaal van het Male Masturbator Egg te openen, ontdek je een ultrazachte en comfortabele elastomeer masturbatie sleeve. Afhankelijk van het gekozen model wordt de binnenste laag van deze schede op verschillende manieren gebeeldhouwd (ribben in de vorm van golven, kleine cirkels of spinnenwebben,?).

Dankzij de flexibiliteit en elasticiteit van het materiaal past het zich aan alle maten aan. Het gebruik is heel eenvoudig: na het openen van de schaal, verspreidt u de dosis glijmiddel (meegeleverd) langs de schede en bij de ingang, en laat u zich overgeven aan ongelooflijke sensaties.

Neem je Tenga Egg overal mee naartoe!

Dankzij het zeer originele en kleine ontwerp kun je de Male Masturbator Egg overal mee naartoe nemen. Er zal geen reden meer zijn om geen plezier te hebben waar en wanneer u maar wilt! Tenga Egg is ideaal om het masturbatiespel te verbeteren: strelen of gestreeld worden met dit kleine ei is een zeer aangename zintuiglijke ervaring!

HOE EEN HEREN MASTURBATOR TE GEBRUIKEN

Tips voor het gebruik van het Tenga Egg

Tenga raadt een eenmalig gebruik van het Tenga Egg aan. Je kunt het nog steeds twee of drie keer gebruiken, maar wees voorzichtig tijdens het gebruik. Was je Tenga Egg met water en zeep en veeg het droog.

Het is ontworpen om het uiteinde van de penis van de man te strelen en niet de hele penis: het is niet nodig om de huls naar de basis van de penis te strekken. Hierdoor kun je hem langer gebruiken!

De verschillende modellen van Tenga Egg:

Ontdek de verschillende modellen van Tenga Egg en verzamel ze allemaal! :

 • Golvend (blauw): ribbels in de vorm van golven
 • Clicker (groen): Ribben in de vorm van kleine cirkels
 • Spin (paars): Ribben in de vorm van spinnenwebben
 • Twister (oranje): bochtige aderen
 • Stepper (roze): schelpvormige ribben
 • Zijdeachtig (bruin): Ribboord geweven als zijde

Het merk TENGA

Tenga-ei

Tenga is een Mark Japans gereserveerd voor heren. Tenga-seksspeeltjes zijn zorgvuldig vervaardigd in hun vormen en gebruiksconcepten. In de voorhoede van de moderniteit zijn Tenga-masturbators zo efficiënt dat ze de sensaties kunnen reproduceren die worden gevoeld tijdens een echte seksuele relatie.

Als je meer wilt weten over het merk TENGA, of de andere masturbators van dit merk wilt ontdekken die je op onze site kunt kopen, klik dan op de bijbehorende link. Heb je nog vragen over de Tenga Egg masturbator voor mannen? Klik op de laatste link om een vraag te stellen aan onze verkoopafdeling. We zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

mannelijke masturbator ei

Extra informatie

Mark

Gewicht

Product grootte

Kleur

, , , , ,

Categorie

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor mannen

Handleiding

Tenga-ei

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Tenga Egg" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen