?  Stimulerend voor het paar
?  Voor gelijktijdig plezier van beide partners
?  Heet-koud gevoel
?  Getest onder gynaecologische controle
?  Hypoallergeen
?  Compatibel met seksspeeltjes en condooms
?  Ontworpen voor ongeveer 30 toepassingen
?  Pompfles voor een perfecte dosering
?  Te gebruiken tijdens geslachtsgemeenschap

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

34,90 incl. btw

Omschrijving

EEN MASSAGEOLIE VOOR PAAR

Deel tegelijkertijd een plezier

Het "Sensations and Prowess Couple Elixir" van het merk YesForLov is een echte stimulans voor het seksleven van koppels.

Eenmaal aangebracht op de geslachtsdelen, veroorzaakt deze "Massageolie voor koppels" sensaties van warm en koud die met elkaar vermengen.

Deze ongekende dubbele sensatie wordt gegenereerd door de componenten van "Dit elixer" die zijn bedoeld om de vrouwelijke fysiologische respons te versnellen en de mannelijke erectie te verlengen door het moment van ejaculatie uit te stellen. Inderdaad, de componenten van "The Elixir", eenmaal aangebracht, hebben een vaatverwijdend effect en verhogen zo de bloedstroom naar de erogene zones. Dit zal enerzijds tot gevolg hebben dat de prikkelbaarheid van de clitoris en van de G-spot versterkt wordt, anderzijds zal het gevoel van frisheid het effect hebben dat het genot van de penis verlengd wordt om de ejaculatie te vertragen.

Zo zal elk van de partners profiteren van het effect van dit elixer dat in elk van hen adequaat zal werken, met als doel de twee partners tegelijkertijd te laten genieten. Waar alle stellen stiekem van dromen.

Ontdek de video. 

Respecteer je huid

Ontworpen met het grootste respect voor uw huid en uw slijmvliezen, "The Sensation and Prowess Couple Elixir" met Physiological Ph werd geformuleerd met als doel het risico op allergieën te minimaliseren, en is getest onder gynaecologische controle.

U kunt het dus zo vaak als u wilt met vertrouwen en veiligheid gebruiken.

Dankzij de formule is het ook compatibel met alle seksspeeltjes en condooms.

PRESTATIES EN PLEZIER OP DE VERGADERING

Welk gebruik voor een optimaal effect?

Om het gewenste effect bij elke partner te verkrijgen, hoeft u slechts een kleine hoeveelheid "Elixir" (ter grootte van een erwt) op de eikel van de man aan te brengen, evenals op de lengte van de penis aan de zijkant. .

Masseer vervolgens zachtjes gedurende ongeveer dertig seconden om het product lichtjes te laten doordringen zodat het op de penis van de man inwerkt, maar laat een lichte film op het oppervlak achter.

Dus, vóór penetratie, zal de heer die het elixer op zijn penis heeft, op de clitoris en de lippen van Madame komen wrijven, zodat ze op haar beurt profiteert van de opwindende werking van 'Het elixer'.

Op deze manier zal elke partner profiteren van en genieten van een opwarmend effect, gevolgd door een afwisselend warm-koud effect dat de zintuigen vermenigvuldigt en de bekwaamheid zowel thuis als thuis verbetert.

Dankzij "Het elixer voor koppels" deel je een onweerstaanbaar opwindende seksuele relatie en ervaar je nieuwe sensaties en orgasmes.

Het merk YESforLOV

Elixer van koppelsensaties en dapperheid

"Het elixer van sensaties en bekwaamheid voor koppels" maakt deel uit van het assortiment intieme verzorging van het merk YESforLOV. Dit merk biedt een breed scala aan intieme huidvriendelijke producten en spelletjes voor het stel. Het onderscheidt zich door de kwaliteit van de producten en de aandacht voor de componenten. Het YESforLOV-assortiment werd gecreëerd door te profiteren van de knowhow en kennis van grote Franse luxe- en cosmeticamerken zoals Thierry Mugler, Clarins, Chanel, enz.

Als je meer wilt weten over de Mark YESforLOV, of ontdek de andere merkproducten die op onze site worden verkocht, selecteer een van de volgende links. Heeft u nog vragen over "Massageolie voor koppels"? Klik op de laatste link om uw vragen te stellen voordat u tot aankoop overgaat. Onze klantenservice zal je zo snel mogelijk antwoorden.

Extra informatie

Formaat

Parfum

Categorie

Welzijn

Ingrediënten

Dit product is geclassificeerd in de categorie "medische apparatuur". U kunt de ingrediënten niet vinden omdat de wetgeving ze niet vermeldt.

Onder medisch hulpmiddel wordt verstaan elk product of ander voorwerp dat alleen of in combinatie wordt gebruikt en bedoeld is door de fabrikant voor gebruik bij mensen voor medische doeleinden en waarvan de gewenste hoofdwerking niet wordt verkregen door farmacologische of immunologische middelen of door metabolisme, maar de functie waarvan kan worden bijgestaan door dergelijke middelen.

De regulering van medische hulpmiddelen is gebaseerd op fundamentele principes: bescherming van de patiënt, de verantwoordelijkheid fabrikant, naleving van de vereisten van veiligheid en prestaties van het product en zijn traceerbaarheid van fabrikant tot gebruiker.

De fabrikant is onderworpen aan de controle van een onafhankelijke aangemelde instantie dat bevestigt dat wordt voldaan aan de vereisten in verband met de status van medische apparatuur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Elixir de couple sensations et prouesses" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen