?  Harmony gag
?  Siliconen bal 4,5 cm doorsnee
?  Stoffen tape van 1m50 bij 4 cm
?  Verstelbaar
?  Banden aan de achterkant van het hoofd
?  Lang lint dat ook als fixatie kan worden gebruikt

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

22,90 incl. btw

Omschrijving

STILTE? WE SPELEN !

Sprakeloos

De Harmonie gag is een accessoire dat veel wordt gebruikt in BDSM. Hierdoor kan de mond van de partner worden geblokkeerd en wordt hem spraak onthouden. Je legt hem het zwijgen op en je leert op een andere manier communiceren. Je leert luisteren naar je lichaam en zijn bewegingen. De gag is een zeer erotisch accessoire, dat opwinding bij beide partners veroorzaakt. De gag onderwerpt de drager duidelijk aan de wensen en bevelen van de ander. Hij hoeft alleen maar naar u te luisteren en zich aan al uw verlangens te onderwerpen.

De prop kan voor sommigen ook een zeer opwindende straf zijn. Hiermee kun je je veel scenario's voorstellen, de ene spannender dan de vorige.

Het doel van de Harmony Gag

Het belangrijkste doel van de ball gag is om de partner te dwingen zijn mond open te houden en de spraak privé te houden. De bal wordt achter de tanden geplaatst en de riem sluit aan de achterkant van het hoofd. De "Harmony" ball gag past zich zeer gemakkelijk aan dankzij de stoffen riem en zal u veel comfort bieden tijdens het gebruik.

Het is noodzakelijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik ervan. Het is raadzaam om het gebruik ervan bij een verkouden persoon te vermijden om blokkering van de luchtwegen te voorkomen. Laat de geknevelde partner nooit alleen en verwijder de prop onder stress.

De gag is gemakkelijk te dragen, maar kan bij langdurig dragen oncomfortabel worden. Blijf dus alert op uw partner om te voorkomen dat de ervaring pijnlijk wordt.

"HARMONY": SENSUALITEIT EN VROUWELIJKHEID

Charme en finesse

Erotische spellen beletten je niet om je vrouwelijkheid te behouden. Er zijn zeer fijne en delicate accessoires voor iedereen die graag een element van sensualiteit en finesse wil behouden. "Harmony" is ontworpen in een geest van charme en glamour met fijn rood borduurwerk. Details die het verschil maken en de passie tussen de twee partners doen exploderen. Ontdek deze grap geselecteerd door Heerlijk geheim.

Harmony gag

Harmony gag

Extra informatie

Materiaal

,

Kleur

Bondage

Besnoeiing

,

Mark

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Bâillon Harmonie" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen