?  Sweet gag met 3,5 cm - 4,0 cm of 4,5 cm siliconen bal om uit te kiezen.
?  Kleur Zwart of rood
?  Medische siliconen lanyard
?  Verstelbaar
?  Geperforeerd voor gemakkelijke ademhaling
  • Zwart
  • Rood
  • L: doorsnede 4,5 cm
  • M: doorsnede 4,0 cm
  • S: doorsnede 3,5 cm
Doorzichtig

23,90 incl. btw

Omschrijving

DEPRIVATIE VAN HET WOORD

We drukken ons uit via het lichaam

De zoete gag helpt de bewegingen van de kaak te blokkeren en zo te voorkomen dat de partner spreekt. Hij kan zijn gevoelens alleen uiten via zijn lichaam of gekreun.

De gag is een accessoire dat zeer gewaardeerd wordt door de visuele opwinding maar ook door de stilte en de gehoorzaamheid die men de partner oplegt. Hij zal aan uw genade zijn overgeleverd en kan alleen u gehoorzamen.

Zoals de meeste BDSM-praktijken, vereist de grap vertrouwen tussen partners. Het kan beangstigend worden voor de drager en ze zullen moeten loslaten en zich veilig voelen. Het vertegenwoordigt daarom de relatie van vertrouwen en medeplichtigheid die bestaat tussen de twee partners.

BDSM-relaties zijn intens en laten een echte band en een groot zelfvertrouwen toe. Deze oefeningen zijn perfect voor elk stel dat hun relatie naar een ander niveau wil tillen.

We stellen onszelf gerust

De dominante zal controle hebben over de onderdanige die zijn bevelen niet kan tegenspreken. Maar aangezien de zoete prop de kaak blokkeert die open blijft, kan het een bron van angst en paniek zijn. Het is daarom noodzakelijk dat deze praktijk opzettelijk is en niet wordt opgelegd. Het openhouden van uw kaak kan inderdaad onaangenaam worden voor de drager.

Het is noodzakelijk om alert te blijven op de gevoelens van de ander om de prop eventueel te kunnen verwijderen.

De bal wordt aan de achterkant van de tanden geplaatst en de riem sluit aan de achterkant van het hoofd. U kunt het aanpassen aan uw hoofdomtrek.

HET BELANG VAN KEUZE

Grootte

De grootte van de mondknevel is belangrijk omdat deze de grootte van uw mondopening bepaalt. Als het te groot is, kan het zijn dat u het niet kunt plaatsen, waardoor de spieren sneller verdoven. Omgekeerd, als het te klein is, zal het niet erg nuttig zijn en niet het gewenste effect hebben. Deze Sweet gag is verkrijgbaar in drie maten en twee kleuren.

Silent Gag

De kwaliteit

Dit is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van je prop. De Sweet gag heeft een siliconen bal voor meer comfort dan een plastic bal. Naast de siliconen bal zitten ook de banden in deze medische siliconen om elk risico op allergie te voorkomen.

Siliconen gag materiaal, geselecteerd door Heerlijk geheim, biedt je alle comfort die je nodig hebt voor je ondeugende spelletjes.

Zoete grap

Zoete grap

Extra informatie

Materiaal

Kleur

,

Categorie

Bondage

Product grootte

, ,

Mark

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Baîllon Sweet" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen