?  Mini geisha ballen voor perineum retonificatie
?  Vult het verlies van vaginale spiermassa op
?  Ideale set voor en na de zwangerschap
?  Aanbevolen door fysiotherapeuten
?  Het gebruik garandeert betere sensaties tijdens geslachtsgemeenschap
?  2 jaar garantie

  • Wit
  • Zwart
Doorzichtig

54,00 incl. btw 49,50 incl. btw

Omschrijving

GEISHA BALLEN DOOS

Mini Geisha ballen

De mini geisha ballen brengen niet onmiddellijk plezier. Ze zijn bedoeld om het perineum en de spieren van de vaginawand te versterken of te versterken. Dit om onder andere betere sensaties te krijgen tijdens geslachtsgemeenschap. Het gebruik van geishaballen maakt het daarom mogelijk om intensere sensaties te verkrijgen tijdens penetratie. De Geisha ballen Ardentes Mini zal daarom geen plezier geven tijdens het dragen. Ze zullen u helpen uw dagelijkse seksleven te verbeteren door u en uw partner meer sensaties te bieden.

Ontdek de video-.

Perineum training

Na een bevalling, een ongeluk of zelfs door de stress van het dagelijks leven, is het gebruikelijk dat het perineum en de spieren van de vaginawand verzwakken. In dit geval laten ze de vrouw niet langer toe om haar vaginale weeën te beheersen zoals ze wil. Deze verzwakking en controleverlies heeft een onmiddellijke impact op het seksleven. Het kan ook meer of minder urineverlies veroorzaken. Zelfs wat incontinentie. Het orgasme bij vrouwen en de sensaties die de man voelt tijdens penetratie zijn alleen mogelijk door samentrekking van het perineum en de vagina. Daarom maakt spierverlies in de vagina deze samentrekkingen onmogelijk.

Geishaballen lossen deze problemen op en verbeteren de geslachtsgemeenschap. Door uw perineum te versterken en de spieren van de vaginawand te stimuleren, kunt u geleidelijk uw gevoelens terugkrijgen en uw weeën onder controle krijgen. Je partner zal ook sterkere sensaties kunnen vinden tijdens penetratie.

Het gebruik van deze Mini Geisha Balls zorgt voor een langer, krachtiger en gemakkelijker orgasme. Terwijl het risico op incontinentie en andere perineumgerelateerde problemen wordt verminderd. Het is ideaal voor alle vrouwen die een perfecte toning willen behouden of terugkrijgen. Eenmaal ingebracht, en tijdens uw bewegingen, zullen de ballen bewegen en de gewichten in elk van hen zullen bewegen en de wand van de ballen raken en dus de vagina. Dit kloppen zal de spieren belasten, die automatisch zullen samentrekken. U kunt dan uw gang gaan terwijl u uw Geisha-ballen overdag draagt.

Geisha ballen trainen

De Mini Ardentes Geisha Balls-box is een van de zeldzame kits van het type "Kegel-oefening", die u de mogelijkheid biedt om de gewichten te variëren. Met deze set kunt u dus geleidelijk uw perineum versterken. Het heeft vijf bollen variërend van 25g tot 65g. Ze kunnen worden gecombineerd met behulp van twee meegeleverde siliconenhulzen. U kunt uw training daarom aanpassen om uw perineum in uw eigen tempo te herstellen.

KEGEL OEFENING

Kegeloefening met mini-geisha-ballen

Wat betreft de andere spieren van het lichaam, zoals een atletische training op hoog niveau, zult u geleidelijk vooruitgang kunnen boeken in de resonantie van de spieren van de vagina. Om dit te doen, raden we je aan om het gewicht van de Geisha-ballen geleidelijk te verhogen om je vaginale spieren duurzaam te versterken. Als je direct het maximale gewicht gebruikt terwijl je perineum nog niet strak is, zullen ze naar buiten komen. Dan biedt het geen resultaat.

Een compleet perineum re-toning programma begeleidt de mini geisha ballen van Noire Fontaine. Het zorgt voor een correct gebruik van deze Geisha-ballen. We informeren u dat twee sessies van twee uur per week voldoende zijn om uw perineum en uw vaginale spieren blijvend te versterken.

Dit product biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om Geisha-ballen. Het biedt de beste resultaten wat betreft het resoneren van de vagina.

Het merk NOIRE FONTAINE

Mini Burning Balls - Kegel Balls

De Boules Ardentes Mini is een ondeugend accessoire van het Belgische merk Noire Fontaine. Het biedt een scala aan ondeugende en erotische artikelen voor het welzijn van lichaam en geest. Dit product is ook gemaakt om de seksuele relaties van het paar te verbeteren en zo het welzijn van de partners te verzekeren in alle ondeugende en intieme situaties.

Hun ondeugende accessoires zijn gemaakt van volledig natuurlijke en hypoallergene producten en ingrediënten, om alle zintuigen te bevredigen en ruimte te laten voor romantiek en passie bij het paar. Door dit product te testen, begrijpt u de filosofie van het merk Noire Fontaine.

Als je meer wilt weten over de Mark Noire Fontaine, of ontdek alle andere producten dan de Boules de Geisha Mini-box, klik op de volgende links. Weet je niet zeker of deze Geisha-ballen iets voor jou zijn? Klik op de laatste link om al uw technische vragen te stellen voor uw aankoop. Onze klantenservice beantwoordt al je vragen.

mini geisha ballen

Extra informatie

Mark

Kleur

,

Garantie

Categorie

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor vrouwen

Handleiding

Mini Burning Balls - Kegel Balls

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Boules Ardentes mini – Boules de Kegel" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen