?  Een Glow In the Dark Sex-game die oplicht in het donker
?  2 spelers? 2 pionnen
?  1 speelbord
?  1 Roulette

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

25,00 incl. btw

Omschrijving

HET RUCKY SPEL DAT IN HET DONKER GLOEIT

Bedrijf op briljante wijze de liefde

Wil je een originele avond beleven en de band binnen je stel versterken? Het spel "Glow in the Dark Sex" voor koppels is iets voor jou! Het doel van dit spel? De liefde bedrijven ! Maar nu niet. Door je door fasen te leiden, de ene spannender dan de andere!

Het bijzondere aan dit ondeugende bordspel is dat het oplicht in het donker. Je kunt er dus voor kiezen om het in een romantisch gedempt licht te spelen, of ronduit in volledige duisternis.

Bereid je in beide gevallen voor. Steek wat kaarsen aan, trek een gemakkelijk uit te trekken outfit aan, zet wat achtergrondmuziek op en start het spel.
Deze "Glow in the Dark" -game laat je een avond vol spanning en erotiek beleven. Het einde van het spel is dat jullie allemaal winnaars zullen zijn.

Deze game vertegenwoordigt een prachtige introductie en perfect voorspel voor een explosieve liefdesrelatie en continu plezier. Het zal je inspiratie en sensuele ontdekkingen opleveren.

Het geeft beide partners de tijd om plezier te hebben voordat ze actie ondernemen, waardoor ze nog blijer worden na dit opwindende voorspel!

DE REGELS VAN HET SPEL

Geef je capriolen een boost met glow in the dark-games

Dit "Glow in the Dark" -spel uit de Mark Kheper Game is bedoeld voor twee spelers. Elke speler kiest een pion en plaatst deze op het "Start" -vak.

Elke speler draait om de beurt aan het roulettewiel. In eerste instantie houd je alleen rekening met de kleur van het vierkant waarop de pijl landt.

Elke speler plaatst zijn pion op het vierkant van het bord met de kleur aangegeven door de pijl. Elk vierkant van het speelbord wordt geïllustreerd door een tekening die overeenkomt met een actie.

U kunt op de dozen vallen:

Hartstochtelijke kus

Masseer iets

Een toast uitbrengen om je partner te complimenteren

Slaan

Om iets op te blazen of te kietelen

Doe wat kleren uit

Het is de speler die aan het roulettewiel heeft rondgedraaid die de plaats van het lichaam van zijn partner kiest waarop hij zijn actie zal uitvoeren.

Er is ook de doos "Wil je in het donker spelen?" Hierdoor kun je ervoor kiezen om een ronde in volledige duisternis te spelen. Als u deze keuze maakt, zult u moeten verwijzen naar de kleuren van de dozen op het speelbord en niet langer naar de afbeeldingen daarvan. Elke kleur komt dan overeen met een actie. Namelijk iets kussen, iets likken of over iets wrijven.

Wanneer je de "SEX" box bereikt, heb je het recht gewonnen om de slaapkamer in te rennen om eindelijk de liefde te bedrijven! Draai nog een laatste keer aan het wiel en voer de positie uit die wordt aangegeven door de pijl.

Laat dan je fantasie de vrije loop, die tijdens het spel goed gestimuleerd zal zijn.

Dit originele ondeugende spel biedt je een breed scala aan genoegens en ontdekkingen van het lichaam van de ander op een leuke en originele manier.

glow in the dark spel

Glow in the dark seks

Extra informatie

Categorie

Ondeugende spellen

Mark

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Glow in the dark sex" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen