?  Echt model, we verkopen geen "kopie"
?  Vibrator met zuigkracht: clitorisstimulatie en lichaamsmassages
?  2 uiteinden voor 2 soorten sensatie
?  Een uiteinde om te stimuleren door middel van zuig- en zuigkracht
?  Een vibrerend einde? Externe stimulatie of voor massage
?  Zuigen door middel van sonische golftechnologie
?  Krachtig en stil
?  10 vibratiestanden
?  11 zuigmodi
?  Waterdicht en oplaadbaar
?  2 jaar garantie (aangeboden door Lovely Secret)

  • Zwart
  • Roze
  • Purper
Doorzichtig

89,90 incl. btw

Omschrijving

EEN VIBROMASTER MET UITSTEKENDE CLITORIDIAANSE ZUIGING

Aangedreven door de nieuwste technologieën

Invincible is een model vibrator met uitzonderlijke zuigkracht en met de meest innovatieve technologieën. De ergonomie biedt een uitstekende grip en is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Het is ontworpen om alle vrouwen met plezier te vullen door hun clitoris een paar seconden, een paar minuten of zelfs urenlang te stimuleren.

Dankzij het innovatieve type stimulatie krijg je de garantie van veel orgasmes.

Je kunt haar holle mond gebruiken om je clitoris te stimuleren dankzij de 11 stimuleringsmodi door afzuiging, of je kunt haar ronde buik gebruiken om te profiteren van de 10 vibratiemodi.

Ontdek de video-.

Contactloos zuigen op de clitoris

Sonic wave-technologie

Weten sommige mensen niet dat de clitoris geheime diepten heeft? Als je het leert door deze paragraaf te lezen, weet dan dat het zonde is om alleen het zichtbare deel te stimuleren, zoals elke stimulator doet? We gaan dit verhelpen door het diepgaand te stimuleren, dankzij de gloednieuwe technologie die is uitgevonden door het merk Irrésistible en die wereldwijd gepatenteerd is: "Touchless Airwave Technology".
Het principe is dat deze technologie zorgt voor een gevoel van zuigkracht zonder contact op je clitoris, maar dit keer niet dankzij een simpele zuigkracht, maar dankzij sonische golven!

Het gaat inderdaad om een echte innovatie en revolutie omdat het gebruik van deze geluidsgolven het mogelijk maakt om tot in de diepte van de clitoris door te dringen, en niet alleen op het niveau van de zichtbare delen.

Het werkt dankzij een mechanische trilling die een geluid creëert en daarom geeft dit geluid energie over. De golven die door reflectie en breking worden gecomprimeerd, creëren dan een voorheen onbekende trilling die in het clitorisweefsel wordt gevoeld? Dit resultaat kon alleen worden bereikt met deze technologie! Wauw, ga je versteld staan van dit verontrustende en zo onverwachte gevoel? Beleef een orgasme zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

CLITORIDIËLE STIMULATIE OF LICHAAMSMASSAGE?

Een Double Use Sextoys, vibrator met zuigkracht of massage

Herhaal het niet, de ervaring die u gaat beleven dankzij de sonische golftechnologie kan u overweldigen, maar? Je zult ook kunnen genieten van haar ronde buik en dus van de voordelen van de krachtige vibraties.

Uw keuze, op uw clitoris of langs het lichaam, voor absolute ontspanning door deze te begeleiden met een massageolie?

Een oplaadbare, waterdichte en hypoallergene vibrator met zuigkracht

Gemaakt van ultrazachte hypoallergene en hoogwaardige siliconen gegarandeerd ftalaatvrij. Net als alle andere items die door Lovely Secret worden gedistribueerd, heeft het Invincible seksspeeltje 2 jaar garantie.

Je laadt het Invincible clitoris seksspeeltje op met de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel om te genieten van een batterijduur van 60 minuten. Om de beste prestaties van gebruik tot gebruik te behouden, moet u uw seksspeeltje volledig opladen voordat u het voor de eerste keer gebruikt.

Dankzij de beschermingsindex IP70 kunt u uw beste seksspeeltje meenemen onder de douche en in bad. Onoverwinnelijk is daarom 100% waterdicht %. Een zeer hygiënisch en medisch verzegeld membraan is geïntegreerd in het seksspeeltje om het te beschermen tegen vloeistoffen die in het mechanisme kunnen stromen.

De motoren zijn afzonderlijk geïntegreerd en zijn 100% individueel. Met een van de knoppen kun je de vibratiestanden ontdekken, met de andere kun je de zuigstanden wijzigen.

Het onweerstaanbare merk

Onoverwinnelijk? 2 in 1 ? Zuigen en trillen

Van Nederlandse origine, de prioriteit van Mark "Irrésistible by Shots" is om de nieuwste innovaties aan te bieden door modellen met bestudeerde vormen aan te bieden die de gebruikers volledige tevredenheid blijken te geven.

Zorgvuldige verpakking en de hoogste kwaliteit siliconen voor veilig genieten.

Invincible is de eerstgeborene van het merk, ontdek ook de "Mystique" dubbele G-spot en clitorisstimulator met dezelfde sonische golfafzuigingstechnologie.

vibrator met zuigkracht

Extra informatie

Voeding

Categorie

Kleur

, ,

Afdichting

Mark

Trillingsmodi

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor vrouwen

Product grootte

versie

Clitoris stimulator

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Invincible ? 2 en 1 ? Succion & Vibration" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen