? Prostaat stimulatie
? Afstandsbediening
? Bal in beweging
? 3 versnellingen
? 7 vibratiestanden
? Ultrazachte siliconen en ABS
? Hypoallergeen
? Waterdicht en oplaadbaar
? Zwart

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

79,90 incl. btw

Omschrijving

HET INTERIORITEIT VAN GENOT

Diffuse sensaties

Prostatica P3: In tegenstelling tot veel overtuigingen, is mannelijk orgasme niet beperkt tot ejaculatie, er zijn andere oplossingen om ultiem genot te bereiken. Het prostaatorgasme wordt verkregen door anale penetratie, door massage, druk op de prostaat.

Tijdens opwinding zal de prostaat opzwellen zonder gestimuleerd te worden. Daarom zal Mister tijdens penetratie reageren op het minste contact, de minste beweging.

Dankzij de prostaatstimulatie zullen golven van plezier worden geactiveerd die zo door het hele lichaam van de man zullen gaan.

Dankzij de? Prostatics P3? mannen zullen het vrouwelijk orgasme het dichtst benaderen en zullen voelen wat een vrouw voelt tijdens het orgasme.

Een beetje loslaten

Als prostaatstimulatie nieuw voor je is, is het belangrijk om het geleidelijk in te nemen en misschien zelfs een tweede keer te doen om de piek te bereiken. Je zult jezelf de tijd moeten gunnen om je op je gemak te voelen bij de oefening, bij de positie. Het belangrijkste is om naar je lichaam te luisteren en als je het als koppel probeert, is dialoog essentieel.

Prostatics P3? is ideaal ontworpen om u de beste stimulatie te bieden. Prostaat- en perineumstimulatie tegelijkertijd en 7 vibratiestanden die u eenvoudig kunt wijzigen met de afstandsbediening.

PROSTATICA P3

Balbeweging

Door de massage, door heen en weer te bewegen of door steeds meer druk uit te oefenen op de prostaat, bereikt u het toppunt van genot.

De? Prostatics P3? kunt u handsfree gebruiken terwijl u de geest van? massage? behoudt. Aan het einde vind je inderdaad een kleine bal die bewegingen zal uitvoeren om dit extreem gevoelige gebied te stimuleren.

Een van de beste manieren om de prostaat te stimuleren is ongetwijfeld masseren. Ofwel door heen en weer te bewegen om een steeds sterkere druk uit te oefenen, ofwel door kleine bewegingen die het masseren en stimuleren.

Met de Prostatics P3 Stimulator hoeft u na het inbrengen niets meer te doen. Naast zijn ultra krachtige vibraties biedt deze stimulator je een roterende kop voor nog krachtigere prostaatmassages dan bij simpele vibraties. Deze stimulator? Prostatics P3? is een van de meest complete stimulatoren. Deze kracht gecombineerd met de stimulatie van het perineum zal ervoor zorgen dat je er spijt van hebt dat je het niet eerder hebt geproefd.

Op afstand bestuurbaar, oplaadbaar en waterdicht

Deze prostaatstimulator biedt u vele mogelijke opties voor optimaal gebruik en sensaties. Je kunt gemakkelijk tussen de verschillende vibratiestanden reizen door middel van een kleine en discrete afstandsbediening.

De? Prostatics P3? biedt u een prostaatmassage terwijl u uw handen vrij houdt om verschillende geneugten te combineren.

Ontdek zonder verder uitstel deze sextoys geselecteerd door Heerlijk geheim.

Prostatica P3

Prostatica P3

Extra informatie

Voeding

Kleur

Afdichting

Garantie

Materiaal

,

Trillingsmodi

,

Product grootte

Categorie

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor mannen

Gewicht

Mark

Handleiding

Prostatica P3

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Prostatics P3" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen