?  Wartenberg-zwenkwiel voor een tintelend gevoel op de huid
?  Voor zachte of harde BDSM-spellen
?  Gemaakt van metaal
?  Geleverd in een etui
?  Verkrijgbaar in 1, 3, 7 of 10 wielen
  • 1 Roulette
  • 10 zwenkwielen
  • 3 zwenkwielen
  • 7 zwenkwielen
Doorzichtig

11,90 incl.VAT - 44,90 incl.VAT

Omschrijving

DE WARTENBERG ROULETTE

Wat is dat ?

Roulette is in feite een medisch instrument dat is gekaapt door de BDSM-wereld. Deze roulette, die de naam van zijn uitvinder draagt, is gemaakt voor neurologie om de gevoeligheid of het verlies van huidgevoeligheid van de patiënt te kennen, op de ledematen waarvan hij (gedeeltelijk of volledig) het gebruik zou hebben verloren.

Dit instrument is gekaapt door de BDSM-gemeenschap omdat het een fantastisch instrument van sensorische stimulatie vertegenwoordigt.

Onmisbare accessoire in de BDSM-omgeving die opwinding biedt voor de onderdanige maar ook voor de dominante.

Wat zijn de sensaties die worden gevoeld?

Op fysiek niveau zal roulette een kietelend, tintelend gevoel geven, dat zelfs pijn kan veroorzaken, het zal afhangen van de intensiteit waarmee de dominante het op de huid van de persoon zal doorgeven. Het belangrijkste is communicatie om grenzen te respecteren en mensen te laten begrijpen wanneer de sensatie onaangenaam of zelfs ondraaglijk wordt.

Roulette is een essentieel accessoire dat beide partners in een staat van opwinding zal dompelen. Of het nu gaat om de sensaties die op de huid worden geproduceerd voor de onderdanige als om het visuele effect of het trillen van het lichaam tijdens het glijden van de roulette door de dominante, de roulette is een must in je verzameling BDSM-accessoires.

HOE TE KIEZEN ?

Kies het aantal wielen

Zoals de meeste accessoires, is er een groot aantal soorten roulette op de markt voor erotische artikelen. Het varieert van enkele roulette tot 10 wielen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. Hoe meer wielen er op het roulettewiel zitten en dus de spikes, hoe minder het zal pijn doen omdat de uitgeoefende druk op een groter oppervlak zal zijn.

We raden je aan om je roulette te kiezen op gevoel, maar ook op basis van de sensaties die je het liefst voelt.

Preventieve maatregelen

Het is duidelijk dat het roulettewiel niet veel ervaring vereist om het te gebruiken, maar het is belangrijk om niet te veel druk uit te oefenen omdat de pinnen de huid kunnen doorboren. Het belangrijkste is om te luisteren en aandacht te hebben voor de gevoelens van de partner om een ervaring van intens plezier te beleven.

Er zijn ook meer gevoelige delen van het lichaam met een dunnere huid, dus het zal nodig zijn om de druk aan te passen aan het gebied waar u doorheen gaat met een Wartenberg-wiel geselecteerd door Heerlijk geheim.

Wartenberg roulette

Wartenberg Roulette

Extra informatie

Materiaal

Kleur

,

Categorie

Bondage

Mark

versie

1 zwenkwiel, 10 wielen, 3 wielen, 7 wielen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Roulette de Wartenberg" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen