? Revalidatie en versterking van het perineum met deze professionele Geisha Ballen
? Ideaal voor het intensiveren van de versterking van de spieren van het perineum
? Samengesteld uit twee ballen
? 74 gram in totaal
? Verhoogt sensaties tijdens geslachtsgemeenschap
? Waterbestendig
? Ultrazachte medische siliconen
? Extreem stil
? Aanbevolen door verloskundigen en gynaecologen

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

24,90 incl. btw

Omschrijving

BEREID JE LICHAAM VOOR OP NOG MEER PLEZIER MET EEN GESCHIKTE TRAINING

Professionele geisha-ballen voor de gewiekste

Deze Professionele Geisha-ballen zijn ideaal om uw perineumtraining voort te zetten, gestart met de “Smartball Uno” van hetzelfde merk. Ze zijn ook ideaal voor vrouwen met van nature een afgezwakt perineum. Met de "Smartballs Duo" intensiveer je de training en breng je deze naar een hoger niveau om je bekkenbodem nog meer te versterken.

Of ze nu preventief of curatief zijn, deze Geisha-ballen zijn je beste bondgenoot om je perineum te versterken en de ongemakken te vermijden die vrouwelijke intimiteit in de loop van de tijd of na bijvoorbeeld de bevalling weinig ervaart.

Het dragen van Geisha-ballen betekent kiezen voor een veel intenser plezier tijdens romantische relaties. Zowel voor de vrouw als voor haar partner. Inderdaad, een betere tonus van de bekkenbodemspieren stelt de vrouw in staat haar vaginale spieren beter onder controle te houden en ze naar believen samen te trekken. Het vaginale gebied zal ook "strakker" en steviger naar voren komen, wat de partner meer plezier zal geven tijdens penetratie en beide partners tevreden zal stellen tijdens seks.

Bovendien bevordert het dragen van Geisha-ballen de intieme smering, dus als je soms last hebt van vaginale droogheid, zal het "Smartballs Duo" je helpen dit te verbeteren.

Ontdek de video-.

Ideaal voor postnatale revalidatie en andere ongemakken van het vaginale gebied

De "Smartballs Duo" zijn professionele Geisha-ballen speciaal voor vrouwen die de spieren van het perineum willen versterken, hetzij in het geval dat ze al last hebben van incontinentie of orgaanafname, hetzij in afwachting van deze ongemakken die kunnen optreden als u een risico loopt. profiel voor baarmoederverzakking.

Ze zullen ook uw ideale sportpartner zijn voor postnatale revalidatie. Ze zijn inderdaad gemakkelijk te gebruiken, u zult ze niet voelen of horen! Je hoeft je dus niet af te vragen wanneer je als jonge moeder een moment in je dagelijkse leven zou kunnen vinden om de oefeningen te doen die je fysiotherapeut heeft voorgeschreven, je hoeft alleen je Geisha-ballen "Smartballs Duo" om te doen en ze hun werk te laten doen, terwijl u bezig bent met uw zaken.

Je kunt geishaballen ook preventief gebruiken bij de bevalling.

DISCRETIE VERZEKERD

Hoe werkt de `` Smartballs Duo ''?

De "Smartballs Duo" wordt gepresenteerd in de vorm van twee ballen die met elkaar zijn verbonden en bedekt met medische siliconen. In de holte van elk van de twee ballen loopt een mobiele bal. Deze bewegende bal zal tegen de wanden van de Geisha-ballen slaan en zo trillingen verspreiden.

Zodra de Geisha-ballen in de vagina zijn ingebracht, zullen deze trillingen de spieren van het perineum stimuleren door een reflexreactie.

Wanneer u uw professionele geishaballen "Smartballs Duo" draagt, moet u daarom minimaal actief zijn om de kleine interne balletjes te activeren en zo een optimale stimulatie van de bekkenbodem te verkrijgen.

Makkelijk te gebruiken

De Fun Factory "Smartballs Duo" zijn gemaakt van flexibele, zachte en hypoallergene medische siliconen, zodat u ze gemakkelijk kunt inbrengen en met vertrouwen kunt gebruiken, zonder bang te hoeven zijn uw lichaam te respecteren.

Bovendien hebben ze een ergonomisch ontwerp, speciaal ontworpen om het inbrengen te vergemakkelijken: een vingerholte is voorzien ter hoogte van het trekkoord, zodat ze net zo gemakkelijk kunnen worden ingebracht als een tampon!

De innovatieve technologie van de "Smartballs Duo" maakt ze erg stil en maakt een regelmatige en discrete rotatie van de interne ballen mogelijk. U kunt ze dus onder alle omstandigheden gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat ze zich u zullen herinneren. U zult nooit de indruk hebben uw spieren te "werken", zij zullen het voor u doen!

Het merk Fun Factory

Smartballs Duo - FUN FACTORY

Fun Factory is een Mark van Duitse oorsprong. De artikelen van het merk Fun Factory zijn origineel, sfeervol en van superieure kwaliteit. Ze combineren esthetiek, kwaliteit en een speelse kant door hun vormen en kleuren, zoals deze professionele Geisha Ballen "Smartballs Duo".

Professionele Geisha-ballen

Extra informatie

Categorie

Kleur

Mark

Product grootte

Gewicht

Formaat

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor vrouwen

Handleiding

Smartballs Duo - FUN FACTORY

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Smartballs Duo – FUN FACTORY" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen