?  Een uniek seksspeeltje voor koppels met stimulatie voor hem en haar
?  8 verschillende stimulatiemodi, waaronder 2 SenseMotion-modi
?  Het is 100% waterdicht en kan in bad of onder de douche worden gebruikt
?  De batterij is volledig oplaadbaar op het lichtnet
?  Gratis bezorging! Levering is gratis voor dit product overal in Europa

  • Zwart
  • Roze
Doorzichtig

139,00 incl. btw

Omschrijving

DE ULTIEME SEXTOY VOOR STELLEN

Stimulatie voor hem en voor haar

Tiani 2 is een seksspeeltje voor koppels van het merk Lelo. Het wordt op afstand bediend met een draadloze afstandsbediening. U kunt de Tiani 2 voor twee verschillende situaties gebruiken:

  • een seksspeeltje voor koppels dat kan worden gedragen tijdens romantische geslachtsgemeenschap. DPlaats in dit geval het vibrerende deel op de clitoris, steek het flexibele deel in de vagina en laat de partner onder het intieme accessoire glijden.
  • een stimulator die buitenshuis gebruikt kan worden als een draadloos eitje op afstand. DKies in dit geval ervoor om het vibrerende deel vaginaal in te brengen voor een krachtige interne stimulatie (het flexibele deel blijft aan de buitenkant om het gemakkelijk te herstellen). Of steek het flexibele deel in de vagina en laat het vibrerende deel buiten staan voor stimulatie van de clitoris.

Tiani 2 is het seksspeeltje voor stellen dat voor spel zorgt en de band tussen het stel vergroot. Of het nu privé is of op verschillende ongebruikelijke plaatsen. Stelt u zich de band voor die u met uw partner zou kunnen hebben tijdens uw uitstapjes naar het restaurant, de bioscoop of ergens anders?

Ontdek de video-.

Tiani 2, een premium seksspeeltje

Het is een oplaadbaar seksspeeltje voor koppels van topkwaliteit. Het beschikt over innovatieve SenseMotion-technologie en een draadloze afstandsbediening met een bereik tot 12 meter. Het vibrerende ei is oplaadbaar voor langdurig gebruik en ook om je 3 keer meer kracht te geven dan alle andere eiermodellen met afstandsbediening.

Een spel bestuurd door de afstandsbediening

Dit draadloze seksspeeltje wordt geleverd met een krachtige afstandsbediening die werkt op 2 AAA-batterijen. Tiani 2 wordt bediend met de afstandsbediening met eenvoudige handbewegingen of dankzij de bedieningsinterface. Met de afstandsbediening kies je het programma dat je zal verrassen. Kies een van de 2 SenseMotion-modi of profiteer van de 6 extra stimulatiemodi.

SenseMotion is een technologie die een originele manier biedt van interactie met het vibrerende ei Tiani 2. In feite, eenmaal in de SenseMotion-modus, kunnen de snelheid en intensiteit van de trillingen worden gecontroleerd door bewegingen. Het is dus gewoon een kwestie van verschillende bewegingen uitvoeren met de draadloze afstandsbediening om het ei te activeren. Kies dus voor kantel-, veeg- en schudbewegingen die resulteren in een onmiddellijke reactie van Tiani 2.

DE TIANI 2 EN ZIJN INTUÏTIEVE AFSTANDSBEDIENING

Met behulp van de afstandsbediening

De draadloze afstandsbediening van het seksspeeltje Tiani 2 heeft een eenvoudige bedieningsinterface bestaande uit 3 knoppen.

  • Met de knop "" kunt u de afstandsbediening activeren en de kracht van de trillingen vergroten;
  • De " ? »Hiermee kunt u de kracht van de trillingen verminderen totdat de sextoy stopt;
  • Door op de derde knop te drukken, kunt u het ritme van de trillingen wijzigen.

U zult merken dat de draadloze afstandsbediening van dit afstandsbedienbaar ei tegelijkertijd trilt met het trilei. Hierdoor kan de partner die de afstandsbediening vasthoudt het ritme en de intensiteit kennen van de trillingen die worden gevoeld door degene die de vibrator draagt. Merk op dat het ook mogelijk is om de trillingen van de afstandsbediening te verminderen om hem zonder angst te kunnen gebruiken in een plaats van absolute stilte, of om hem op een steun te kunnen plaatsen zonder dat hij je ontsnapt.

LELO: het referentiemerk van seksspeeltjes voor koppels

Tiani 2 - Seksspeeltje voor koppels - Lelo

Lelo is een Mark Zweeds seksspeeltje dat ondeugende items van hoge kwaliteit biedt. Lelo is de wereldleider op het gebied van erotische artikelen. Ze heeft een revolutie teweeggebracht in intiem speelgoed en ondeugende accessoires door deze producten naar een veel hoger niveau te tillen: luxe. Deze luxe die miljoenen gebruikers waarderen en soms gewoon voor zichzelf willen houden.

Hun toewijding aan kwaliteit, design en innovatie belooft u momenten van intense passie.

sextoy voor koppels

Extra informatie

Mark

Kleur

,

Garantie

Gewicht

Trillingsmodi

Voeding

Product grootte

Categorie

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor koppels

,

Controle

Afstandsbediening

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Tiani 2 – Sextoy pour couples – Lelo" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen