?  G-spot en prostaatstimulator
?  Krachtige en stille motor
?  Gebogen om het G-punt en het P-punt te richten
?  Ergonomische handgreep
?  Intuïtief gebruik met onmiddellijke STOP-functie
?  Oplaadbaar
?  100% waterdicht
?  L22.5cm x 4cm (diameter)
?  6 ritmes en 6 vibratie-intensiteiten

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

99,90 incl. btw

Omschrijving

PROBEER EEN MIX VAN KRACHT EN ZACHTHEID IN ÉÉN SEXTOY

G-spot en prostaatstimulator

Het seksspeeltje “Tiger Black Line” (G-spot en Prostaatstimulator) van het merk “fun factory” is een must-have voor het merk. Inderdaad, als een tijger, verenigde het zich met zichzelf, de kracht en de zachtheid die je nodig hebt om de 7e hemel te bereiken!

Je voelt al zijn kracht dankzij de 6 vibratiestanden en 6 intensiteiten van deze G-spot en Prostaatstimulator, evenals dankzij de siliconen groeven.

Gekoppeld zullen de trillingen en groeven je naar intens genot leiden. Wat betreft zijn zachtheid, het zal worden gevoeld door de flexibiliteit en het aangename glijden van de siliconen, evenals door de discretie van zijn motor.

Ontdek de video- uit de black line collectie.

Nieuwe sensaties

Beleef een verzengende ervaring met de G-spot en prostaatstimulator " Tiger Black Line " en zijn 6 vibratieritmes 6 intensiteiten! Je kunt ze naar wens variëren om op verschillende manieren naar het ultieme plezier te reizen. De rondingen van dit seksspeeltje geven je intense sensaties, of je het nu gebruikt met heen en weer bewegingen of dat je tevreden bent met het aanraken van de erogene zones van je partner.

Een ontwerp dat perfect is aangepast aan uw anatomie

"Tiger" is ontworpen om zowel in het vaginale gebied als in het anale gebied te worden gebruikt. Het is daarom geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Je zult intense innerlijke geneugten ervaren omdat het, dankzij zijn gekromde vorm naar believen, het G-punt optimaal zal richten, en de siliconenruggen zullen perfect het hele vaginale gebied stimuleren tijdens trillingen en heen-en-weer bewegingen. Van de sextoy.

Buiten het vaginale gebied kan de vibrerende "Tiger" anaal worden gebruikt. Het richt zich op en stimuleert perfect het P-punt (prostaat) bij deze mannen.

CLAIM UW BESTIAL KANT!

Geribbeld voor meer intens genot

De combinatie van de groeven en het gebogen uiteinde van de "Tiger" stimuleert optimaal het gehele vaginale of anale gebied en meer bepaald de bekende G-spot en P-spot!

In tegenstelling tot een klassieke en soepele vibrator is "Tiger" geribbeld. Deze ribben zullen je nog meer plezier geven als de trillingen eenmaal zijn geactiveerd en zullen je zintuigen positie na positie wakker maken. De ribben accentueren de sensaties van plezier die worden geboden door het komen en gaan van de sextoy.

Dus met deze G-spot en prostaatstimulator ervaar je hete, krachtige geneugten en maak je het dier wakker dat in je sluimert!

Het merk Fun Factory

Tijgerzwarte lijn trilt - FUN FACTORY

Fun factory is een Mark van Duitse oorsprong. De artikelen van het merk Fun Factory zijn origineel, sfeervol en van superieure kwaliteit. Ze combineren esthetiek, kwaliteit en een speelse kant door hun vormen en kleuren.

G-spot en prostaatstimulator

Extra informatie

Voeding

Categorie

Kleur

Afdichting

Garantie

Mark

Materiaal

Gewicht

Product grootte

Trillingsmodi

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor vrouwen

Handleiding

Tijgerzwarte lijn trilt - FUN FACTORY

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Tiger black line vibrant – FUN FACTORY" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen