?  Vaginale dilatator die zich perfect aanpast aan het vrouwelijk lichaam
?  Tegen onvrijwillige spiercontracties
?  Gemaakt van medische siliconen
?  Vrij van ftalaten en latex
?  Geleverd met een beschermend etui

Voor 17.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Binnen een half uur ophalen in onze winkel.

49,50 incl. btw

Omschrijving

WAAR WORDEN DILATOREN VOOR GEBRUIKT

Voor wie is de vaginale dilatator bedoeld?

Ladydilator, vaginale dilatator, wordt meer in het bijzonder gebruikt bij vaginisme, perineale pijn en vaginale atrofie. Hun vorm is ontworpen om zich specifiek aan het vrouwelijk lichaam aan te passen. Vaginisme is een onvrijwillige vaginale samentrekking die ongemak veroorzaakt, pijn die penetratie onmogelijk of zeer pijnlijk maakt. Dit ongemak kan alle vrouwen op elk moment in hun leven treffen. Deze onvrijwillige weeën zijn meestal te wijten aan fysieke en psychologische factoren. Deze pijnen kunnen erg frustrerend en beangstigend worden en het intieme en seksuele leven van vrouwen enorm bemoeilijken. Ze zijn gemaakt van latexvrije medische siliconen, blijven flexibel en laten voorzichtig werken toe. De spieren zullen geleidelijk ontspannen en een zekere elasticiteit terugkrijgen.

Hoe kunnen deze symptomen optreden?

Deze symptomen kunnen verschillende oorzaken hebben. Ze verschijnen onvrijwillig en zelfs zonder enige verandering te merken. Ze kunnen optreden na psychologische of posttraumatische aandoeningen, na intiem trauma, tijdens de menopauze of na behandeling met radiotherapie of chemotherapie.

Het gebruik van een vaginale dilatator wordt vaak aanbevolen om deze vrouwen die aan deze aandoeningen lijden te verlichten om hun intieme leven te vergemakkelijken. Door hun flexibiliteit kunnen ze voorzichtig werken aan de elasticiteit van de vaginale wanden.

Elkaar leren kennen

Vanwege een combinatie van fysieke en psychologische factoren, zou vaginisme zichzelf voorzichtig moeten genezen. Deze samentrekkingen zijn een bescherming van het lichaam door elke penetratie af te wijzen. De dilatatoren zullen komen om de vrouw te helpen haar intimiteit te leren kennen en om de (vaak onbewuste) angst voor de penetratie weg te nemen. De Ladydilator is ontworpen door seksuologen en urologen om vrouwen geleidelijk te helpen bij het stoppen met angst voor geslachtsgemeenschap. Als u pijn voelt tijdens het sporten, moet de oefening worden stopgezet, zodat het lichaam penetratie niet gelijkstelt aan pijn.

GEBRUIK LADYDILATOR

Hoe de vaginale dilatator te gebruiken

Breng om te beginnen glijmiddel op waterbasis aan op de ingang van de vagina en masseer zachtjes gedurende 2-3 minuten. Druk vervolgens met het kleinere element op om het geleidelijk in de vagina te brengen. Bij vaginale droogheid smeermiddel op het element aanbrengen. U kunt kleine heen en weer bewegingen voortzetten. Als er spiercontracties optreden, is het noodzakelijk om het proces te stoppen. Het doel is om te ontspannen en het veroorzaakte ongemak te verlichten. Om de Ladydilator correct te gebruiken, dient u zich op een rustige en comfortabele plaats te positioneren. Dit proces kan een of twee keer per dag worden herhaald. Wanneer het kleinste element zonder enig ongemak kan worden ingevoerd, kunt u doorgaan met het grotere element.

Ontdek ons blogartikel met betrekking tot Vaginisme.

Extra informatie

Mark

Materiaal

Dimensies

160 mm x 25 mm, 125 mm x 15 mm en 95 mm x 11 mm

Besnoeiing

Kleur

Categorie

Welzijn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Dilatateur vaginal Ladydilator" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen