?  Geisha-ballen voor het perineum
?  Om het perineum te versterken
?  Ideale set na de zwangerschap
?  4 ballen geleverd met 2 verschillende gewichten
?  Zware versie: 2x35gr en 2x45gr
?  Light-versie: 2x25gr en 2x35gr
?  2 verschillende membranen geleverd
?  Gemaakt van medische siliconen
?  Belgisch design
  • 25gr en 35gr
  • 35gr en 45 gr
Doorzichtig

49,50 incl. btw 45,00 incl. btw

Omschrijving

ARDENTES: GEISHA BALLEN VOOR PERINEA

Geisha-ballen voor het perineum

Verre van het idee van onmiddellijk genot, laten Geisha-ballen voor het perineum de retonificatie van het perineum toe. Dit resulteert in een betere controle van de spieren van de vagina. Deze controle van de vaginale spieren zal leiden tot meer sensaties tijdens seks. Zowel voor de vrouw als voor de man. Vandaag de dag is Les Boules Ardentes de beste referentie om het perineum en de spieren van de vaginale wand te versterken. Om de sensaties te herontdekken die de vrouw had vóór de bevalling. Het verlies van spiermassa in de vagina kun je opvullen door deze Geisha balletjes voor het perineum te dragen.

Geisha-ballen voor het perineum brengen niet onmiddellijk plezier. Ze zijn bedoeld om genot uit te stellen door het perineum en de spieren van de vaginale wand te versterken. Zo laten ze meer intense sensaties toe tijdens geslachtsgemeenschap. De Burning Balls zullen dus geen plezier geven tijdens het dragen, maar ze zullen je wel dagelijks helpen om je seksleven te verbeteren.

Ontdek de video.

Perineum training

Na de bevalling zijn het perineum en de spieren van de vaginale wand verzwakt en kan de vrouw haar vaginale contracties niet langer beheersen. Het kan ook door de jaren heen gebeuren. Dit heeft niet alleen invloed op het seksleven, maar kan ook meer of minder urineverlies veroorzaken. Veroorzaakt zelfs wat incontinentie.

Orgasme bij vrouwen of de sensaties die mannen voelen tijdens penetratie zijn alleen mogelijk door samentrekking van het perineum en de baarmoeder. Maar met dit spierverlies van de vagina zijn deze samentrekkingen niet meer mogelijk? Geisha-ballen kunnen dit probleem oplossen. Ze kunnen daarom zowel de geslachtsgemeenschap als de opgewekte gezondheidsproblemen verbeteren. Door uw perineum te verstevigen en de spieren van de vaginale wand te stimuleren, kunt u geleidelijk uw sensaties terugkrijgen en uw weeën onder controle houden. Uw partner zal ook sensaties kunnen terugkrijgen dankzij uw herwonnen weeën.

De elegante versie van Noire Fontaire van deze geishaballen maakt het mogelijk om langer, sterker en gemakkelijker een orgasme te bereiken. Terwijl het risico op incontinentie en andere perineumgerelateerde problemen wordt verminderd. Ideaal voor vrouwen die net zijn bevallen en die op dit niveau over het algemeen hun vitaliteit verliezen.

Ze zijn gemakkelijk in te brengen, discreet en comfortabel om te dragen. De ballen zullen met je bewegingen meebewegen. Terwijl je beweegt, zullen de gewichten in de ballen bewegen en de spieren belasten, die automatisch, willekeurig en subtiel samentrekken. U kunt uw gang gaan terwijl u overdag uw geishaballen draagt.

ZWAAR OF LICHT, VIND DE JUISTE VOOR U

De Kegel-oefening afgestemd op jouw behoeften

De Boules Ardentes-set voor het perineum is een van de weinige kits van het type "Kegel-oefening", die u de mogelijkheid biedt om de gewichten te variëren en zo uw perineum geleidelijk te versterken. Elke set bevat twee bollen van 35 g en twee bollen van 45 g. Ze kunnen worden gecombineerd met behulp van een meegeleverde siliconen omhulsel.

Je kunt ook kiezen voor dezelfde doos in een "light" versie met twee 25g en twee 35g bolletjes, als je "lichter" wilt beginnen.

Personaliseer uw training om uw perineum in uw eigen tempo te verfijnen.

Net als bij de andere spieren van het lichaam, zul je geleidelijk vooruitgang kunnen boeken in de resonantie van de spieren van de vagina. We raden je ook aan om het gewicht van de Geisha-ballen geleidelijk te verhogen om je vaginale spieren duurzaam te versterken. Als u onmiddellijk het maximale gewicht gebruikt terwijl uw perineum nog niet afgezwakt is, zullen ze eruit springen en geen resultaten opleveren. Een compleet perineum retonificatieprogramma begeleidt de Boules Ardentes de Noire Fontaine om het juiste gebruik van deze Geisha-ballen te garanderen. Twee sessies van twee uur per week zijn voldoende om het perineum en de vaginale spieren duurzaam te versterken. Het is een van de weinige sextoys die zowel mannen als vrouwen plezier kunnen garanderen door herontdekte gevoelens van samentrekking van de vagina.

Dit product biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om Geisha-ballen. Het biedt de beste resultaten in termen van resonantie van de vagina. We raden dit product daarom aan als u onlangs bent bevallen.

Het merk NOIRE FONTAINE

Ardent Geisha Balls - Complete set voor vergelding

De vurige ballen maken deel uit van het assortiment producten van het merk Noire Fontaine. Dit merk biedt een scala aan erotische producten voor het welzijn van lichaam en geest. De producten van Noire Fontaine zijn gemaakt van natuurlijke producten om al je zintuigen te bevredigen, en laten ruimte over voor romantiek en passie in je relatie.

Als je meer wilt weten over de Mark Noire Fontaine, of ontdek al haar producten, klik op de volgende links. Je weet niet of deze Geisha ballen geschikt zijn voor jou? Klik op de laatste link om uw technische vragen te stellen voordat u tot aankoop overgaat. Onze klantenservice zal er alles aan doen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

geisha-ballen voor het perineum

Extra informatie

Mark

Kleur

, , ,

Garantie

Categorie

Sextoys en vibrators

Materiaal

Gewicht

,

Seksspeeltjes voor vrouwen

Handleiding

Ardent Geisha Balls - Complete set voor vergelding

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Boules de Geisha Ardentes – Coffret complet pour la retonification" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen