ADMINISTRATIEVE INFORMATIE

TTCK is de eigenaar van het merk Lovely Secret.

Klantenservice en administratief hoofdkantoor:

Chaussée de Charleroi 10

B-1360 Thorembais-les-Beguines

Telefoon: (+32) 010.655.695

E-mail:  info@lovelysecret.be

BTW-nummer: BE0526859755

DE WEBSITE

Editor: TTCK SPRL

Productie: SEO-bureau SEOBIZ

Accommodatie: Site gehost door OVH

Verantwoordelijkheden: Alleen voor volwassenen site

BESCHERMINGEN

De inhoud van deze site is beschermd door DMCA. Bezoeken en transacties worden beveiligd door Comodo. Antivirus- en antimalwarebeveiliging wordt geleverd door Symantec.

INTELLECTUEEL EIGENDOM

Alle teksten, commentaren, werken, illustraties en afbeeldingen gereproduceerd op sites gepubliceerd door TTCK SPRL zoals lovelysecret.be, zijn voorbehouden onder copyright en intellectuele eigendomsrechten en voor de hele wereld.

Overeenkomstig de wet van 11 maart 1957 (art. 41) en de intellectuele eigendomswet van 1 juli 1992 is elke gedeeltelijke of volledige reproductie voor collectief gebruik strikt verboden zonder de toestemming van TTCK SPRL. De logo's, afbeeldingen en merken op deze site zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze site is mogelijk zonder zijn medeweten doorgelinkt naar andere sites door middel van hypermedia-links. Encore TTCK SPRL wijst elke verantwoordelijkheid af voor de informatie die op deze andere sites wordt gepresenteerd.

INTELLECTUEEL EIGENDOM

Om de privacy van haar internetgebruikers en bezoekers te respecteren, verbindt lovelysecret.be zich ertoe dat het verzamelen en verwerken van persoonlijke informatie, uitgevoerd op deze site, wordt uitgevoerd in overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot op gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, bekend als de "Wet Bescherming Persoonsgegevens".

Daarom heeft u het recht om uw gegevens in te zien, te wijzigen en te verwijderen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail: info@lovelysecret.be