?  Un Coffret « secret » pour la découverte (Photo non contractuelle – Pas de Tapette dans le KIT)
?  Een touw van slavernij (10 meter)
?  Een bal gag
?  Une paire de menottes et sa croix Hogtie
?  Een paar enkelboeien
?  Een oogmasker
?  Een zweep
?  Een plumeau
?  een halsband met riem
?  Twee tepelklemmen
?  Zwarte kleur

Voor 17.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Binnen een half uur ophalen in onze winkel.

69,95 incl. btw

Omschrijving

ONTDEK NIEUWE HORIZONEN

Speel

Dit Geheime BDSM-box zal het perfecte accessoire zijn om je stoute momenten op te fleuren en een ander deel van je seksualiteit te ontdekken. Met de Black Fantasy-boxset kunt u enkele basisaccessoires ontdekken voor het beoefenen van zachte BDSM. Je tilt je seksualiteit naar een ander niveau en ontdekt nieuwe sensaties.

Rollenspellen zijn bijzonder populair, maar vereisen een paar rekwisieten om het plezier te vergroten. Vaak leggen deze rollenspellen een relatie van overheersing / onderwerping op. Het is aan jou om de rol te bepalen die het beste bij je past, in overeenstemming met je wensen, je behoeften en je persoonlijkheid.

Verken het zachte BDSM-universum en ontdek de grenzen van je eigen lichaam en geest. Sommige oefeningen vereisen een goede beheersing en enige ervaring. Het is noodzakelijk om in een vertrouwensrelatie te zijn, aandachtig en luisterend naar de partner.

Er kan een beveiligingscode worden ingevoerd om een einde te maken aan de praktijk als deze voor een van de twee partners ondraaglijk wordt. De dominant moet zeer aandachtig zijn voor het lichaam, voor de gevoelde sensaties en voor het luisteren naar de onderdanige partner.

Het is over het algemeen een zeer medeplichtige relatie tussen de twee partners. Zelfvertrouwen en loslaten zijn essentieel voor heel ondeugende momenten.

Een geheime doos, ideaal voor beginners

Om dit universum te ontdekken, moet je je afvragen welke rol het beste bij je past tussen dominant en gedomineerd. Leer jezelf en je partner ontdekken door klein te beginnen. Door te blinddoeken en om te doen kun je al nieuwe sensaties ontdekken.

Geïnspireerd door Japanse praktijken, bestaat bondage uit de kunst om de partner vast te binden, wat basiskennis en -kennis vereist. Verhoog de intensiteit van uw praktijken in de loop van de tijd door communicatie en medeplichtigheid in uw relatie te behouden.

EEN GEHEIME DOOS MET 10 ACCESSOIRES

Black Fantasy bevat:

  • Een bondagetouw van 10 meter.

Dankzij het 10 m lange touw leer je de kunst van bondage en pronk je met het lichaam van je partner. Deze oefening benadert een moment van gemeenschap en meditatie.

  • Een bal gag

Meestal draagt de onderdanige de prop. Deze vereist enige voorzichtigheid, maar blijft een zeer opwindend element. De beroving van spraak is zeer aantrekkelijk voor de dominant die zijn onderdanige verhindert zich uit te drukken.

  • Une paire de menottes et sa Hogtie

Il n?y a rien de plus excitant que d?empêcher le partenaire de bouger en entravant ses mouvements. Il sera soumis à tous vos désirs et fantasmes. La croix Hogtie permettra de relier 4 menottes entre-elles.

  • Een paar enkelboeien

Zodra de enkels van je partner zijn vastgebonden, kan hij je alleen maar gehoorzamen. Je voelt haar lichaam draaien van plezier onder je ondeugende gebaren.

  • Een oogmasker

Blinddoek je partner om ze in duisternis te dompelen. Geblinddoekt worden de andere zintuigen gewekt en de sensaties vertienvoudigd.

  • Een zweep

De zweep biedt een gebruik met meerdere sensaties. Of het nu voor een moment van straf of voor zachtheid is, hij zal er zijn. Een tintelend gevoel op de huid zal de gedomineerde in een staat van extase laten.

  • Een halsband met riem

De ketting is een sterk symbool in een dominante/onderdanige relatie. Voor de onderdanige kondigt hij aan anderen aan dat hij al in een gezagsverhouding staat. De riem daarentegen vertegenwoordigt de link tussen de twee partners.

The Secret Box is compleet en ideaal om te leren over BDSM.

geheime doos

Geheime doos

Zwarte BDSM-initiatieset

Extra informatie

Mark

Categorie

,

Bondage

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Coffret Initiation BDSM Noir" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen