Erotisch spankingaccessoire
Van imitatieleer
?  Maximale breedte van 7 cm
?  35 cm lengte
Zwart met rode vetersluiting

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

24,90 incl. btw

Omschrijving

HET EROTISCHE SPANKPUNT

Laat je fantasie uitkomen

Erotisch slaan is een steeds wijdverbreide fantasie, waarschijnlijk omdat seksualiteit tegenwoordig veel gemakkelijker wordt benaderd.

Erotisch slaan wekt de opwinding van de intieme delen en meer in het bijzonder die bij de billen. U voelt een schokgolf waardoor de bloedstroom naar het gebied toeneemt. Een echte endorfine booster die de gevoeligheid van dit toch al erg gevoelige gebied zal verhogen.

Dankzij het slaan profiteert u van zowel visuele als auditieve stimulatie. Een genot voor zowel degene die het geeft als voor degene die het ontvangt.

De lichte tinteling vermengd met het plezier zal je een ongekende sensatie geven die je naar een toestand zal leiden die bijna extase benadert.

Het plezier om gedomineerd te worden of te domineren

Deze relatie van overheersing / onderwerping begint zodra een van de partners zijn verlangens aan de ander 'oplegt'.

Het is echter duidelijk dat het noodzakelijk is dat deze praktijken de instemming van elk vereisen, anders kunnen ze onaangenaam of zelfs ondraaglijk worden voor de ander. Deze relatie legt een machtsevenwicht op, afhankelijk van of je liever ontvangt of slaat.

Zodra alle regels zijn vastgesteld, hoeft u alleen nog maar het accessoire te kiezen dat u wilt gebruiken.

Ze zijn er in alle maten en in verschillende materialen. Accessoires zijn belangrijk en mogen niet willekeurig worden gekozen. De sensaties zullen verschillen, afhankelijk van of je bijvoorbeeld een rijzweep of een peddel gebruikt.

Paddle Lacing geeft je een bredere impact en maakt het makkelijker voor je om naar de juiste plek te mikken. De stijl met korseteffect biedt u ook visuele opwinding dankzij de schoonheid en sexy allure.

DE "KANTENDE" PEDDEL

Schoonheid, vrouwelijkheid en passie

De Paddle Lacing is een accessoire dat staat voor schoonheid en vrouwelijke sensualiteit. Het bestaat uit een breed en plat oppervlak. Het is dit oppervlak dat de impactzone zal bepalen. Hoe groter het gebied, hoe minder pijn het zal doen.

Naast zijn schoonheid biedt het auditieve opwinding dankzij de klik die zal klinken. Deze herrie blijft voor beide partners een intens en spannend moment.

Het bestaat uit een rode vetersluiting, voor een korseteffect. Omdat rood de kleur van passie is, kun je niet fout gaan met zijn opwindende en verleidelijke effect.

Peddelen

De peddel, het gemakkelijk te hanteren accessoire

De peddel is zeker een van de gemakkelijkste accessoires om te gebruiken. Het wordt echter nog steeds aanbevolen om er voorzichtig mee om te gaan, waarbij het doel is om geen ondraaglijke pijn te veroorzaken. Om de grenzen van elk te ontdekken, beginnen we met licht tikken en verhogen we geleidelijk de intensiteit. Leer de bewegingen en reacties van uw partner te ontcijferen.

Als je eenmaal je kruissnelheid hebt gevonden, zul je je partner in een staat vinden zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien.

Ben je geneigd om erotisch slaan te ontdekken? De peddel? Vetersluiting?, Geselecteerd door Heerlijk geheim, is het ideale accessoire voor jou.

Peddelen

Peddel vetersluiting

Extra informatie

Kleur

,

Materiaal

Product grootte

Categorie

Bondage

Mark

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Paddle Lacing" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen