?  Een bordspel voor koppels
?  138 zachte en minder zachte Gages-kaart, 69 voor hem en 69 voor haar
?  2 dobbelstenen, 1 zandloper
?  Voor 2 spelers

 

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

24,90 incl. btw

Omschrijving

EEN BORDSPEL VOOR PAAR

Gedijen tijdens het spelen

Geef uw romantische avonden een boost door dit bordspel voor stellen "Chance and pleasure" van het merk "Wolnash" uit te brengen. En maak er tegelijkertijd hete en leuke feestjes van. Het zal je een ongewoon moment van medeplichtigheid met je partner bezorgen.

Het principe van het bordspel voor koppels "kans en plezier" is eenvoudig, het is een kaartspel dat getrokken moet worden, vergezeld van twee dobbelstenen, een klassieke genummerde dobbelsteen en een dobbelsteen die de categorie van uitdagingen aangeeft waaruit getrokken kan worden: "Zacht" , "sexy" of "hot". Het is ontworpen voor twee spelers: jij en je levenspartner? of spel.

Hier zijn de regels van het spel:

Begin met het gooien van de dobbelstenen genummerd van 1 tot 6 om het "geluksgetal" van de avond te bepalen. Zodra dit aantal is bepaald, gooien de twee spelers de dobbelstenen een voor een opnieuw. Degene die het dichtst bij dit "geluksgetal" komt, heeft het recht om de andere dobbelstenen te gooien, de dobbelstenen van de dobbelstenen, en trekt een kaart uit de stapel die overeenkomt met de categorie die op de dobbelstenen wordt aangegeven (zacht, sexy of heet). Zodra de belofte is gedaan, gooien beide spelers de dobbelstenen opnieuw, enzovoort.

Elke belofte van het bordspel voor koppels levert punten op. Alle zetten mogen zoveel mogelijk punten krijgen en de prijs winnen.

Veel plezier met lachen en twee mensen laten hunkeren dankzij dit bordspel voor stellen dat speciaal is ontworpen om de band binnen het stel te behouden.

Ontdek de video-.

UITDAGINGEN VOOR HAAR EN VOOR HEM

Het ideale bordspel voor stellen

De "uitdaging" -kaarten bieden "voor hem" en "voor haar" toezeggingen. Elk geslacht beschikt over 69 uitdagingskaarten, verdeeld in 3 categorieën van 23 kaarten die elk de mate van erotiek van de opgelegde toezeggingen vertegenwoordigen. Je zult dus door zachtere uitdagingen gaan, dan sexier, zelfs ronduit HEET! Het toeval bepaalt hoe je het plezier vergroot.

De toezeggingen die op de kaarten worden aangeboden, zijn min of meer gedurfde fysieke acties die met de heer of dame moeten worden uitgevoerd.

Afhankelijk van het type kaart dat in het bordspel voor koppels wordt getrokken, krijg je meer of minder punten zodra de belofte is gedaan: 0,5 punt voor een "zachte" belofte, 1 punt voor een "sexy" belofte en 2 punten voor een " Heet "belofte. Aan de andere kant, als u een toezegging weigert, verliest u 1 punt.

Enkele voorbeelden van uitdagingskaarten

Hier zijn enkele voorbeelden voor elke categorie van uitdagingskaarten:

Voor hem :

SOFT: "Geef haar een sensuele schoudermassage, die lichtjes over haar decolleté glijdt"

SEXY: "Plak haar tegen een muur, haar handen omhoog gehouden door een hand, en aai haar penis met de andere hand door haar broek"

HEET: "je handen op zijn penis, laat zijn hand de beweging precies leiden"

Voor haar :

SOFT: "Een ijsblokje in je mond, kus het hartstochtelijk tot het smelt"

SEXY: “Geblinddoekt op een stoel zitten; kus zijn borst. Heb dwalende handen "

HOT: “Vraag hem om je een praktische pijples te geven. Jij bent de leerling, hij is de leraar »

Dankzij deze uitdagingen ervaar je op één avond een veelvoud aan plezier, afhankelijk van de kans, variërend tussen delicate attenties, nauwere verbindingen en echt hete melee.

Hoe meer punten je verzamelt door de toezeggingen te aanvaarden en ze met vlag en wimpel door te geven, hoe meer kansen je hebt om de ultieme beloning van de spellen te winnen: een verschroeiende nacht beloofd aan de winnaar.

Het merk Wolnash

Spel voor het paar Chance and Pleasure

Wolnash biedt u originele erotische spellen voor volwassenen, inclusief spellen gebaseerd op het model van bordspellen. Zodat je op de set samen kunt komen om een moment van medeplichtigheid, plezier en sensualiteit te delen? hetzij als koppel, of tussen geïnformeerde seksvrienden of zelfs tussen libertijnse vrienden, om uw avonden op te fleuren!

Wolnash zal uw medeplichtige zijn, zodat u nooit zonder inspiratie komt te zitten. Inderdaad, de Mark biedt je originele beloftes waar je waarschijnlijk niet aan had gedacht, en laat je je seksualiteit en je sensualiteit ontdekken tijdens een gewaagde avond.

Bordspel voor koppels

Extra informatie

Mark

Gewicht

Product grootte

Ondeugende spellen

Categorie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Jeu pour le couple Hasard et Plaisir" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen