?  Gerichte stimulatie van de G-spot dankzij de massagekraal
?  Gerichte stimulatie van de clitoris dankzij de gloednieuwe "clitoris massager"
?  Krachtige trillingen
?  7 vibratiestanden met 5 intensiteiten
?  Waterbestendig
?  Stil en krachtig.
?  Oplaadbaar

  • Roze
  • Purper
Doorzichtig

75,90 incl. btw

Omschrijving

KRIJG IN MINUTEN EEN ORGASME MET DEZE KONIJNTREINER

De rabbit vibrator: Een clitoris, vaginale en G-spot stimulator

Laat je overweldigen met plezier dankzij de dubbele rabbit vibrator Trysta van het merk Svakom.

Zoals we weten, helpt clitorale stimulatie om een vaginaal orgasme te bereiken. Inderdaad, de clitorale excitatie zal ook leiden tot een interne excitatie en zal de gevoeligheid van de G-spot onthullen, gelegen op ongeveer 4-5 cm op de buitenwand van de vagina. Door te kiezen voor gelijktijdige stimulatie kies je dus voor de garantie van een diep en intens orgasme, zowel ter hoogte van de clitoris als ter hoogte van de G-spot.

Bovendien zorgt de Trysta niet alleen voor stimulatie door trillingen, maar ook voor gerichte stimulatie van de G-spot dankzij een kraal onder de siliconen, ter hoogte van het platform dat bedoeld is om de G-spot te stimuleren. zal rollen om de G-spot te aaien, masseren en stimuleren naast de trillingen die door de motor worden geleverd.

Op clitoraal niveau presenteert Trysta een volledig nieuw ontwerp waardoor de twee takken van de vibrator een kleinere hoek vormen en zo de clitoris nog gemakkelijker bereiken voor een betere stimulatie.

Ontdek de video-.

Een masserende en rollende kraal voor een optimale stimulatie van de G-spot

Deze rabbit vibrator trilt niet alleen als een klassieke stimulator, hij heeft een "klein extraatje" dat het verschil maakt: een klein rollend balletje ter hoogte van de G-spot stimulator. Deze kleine bal zal heen en weer zwerven? van het Rabbit vibrator-platform gewijd aan het G-punt. Het "rollende" effect zal vergelijkbaar zijn met het effect van een vinger die precies het G-punt zou kietelen. Zo profiteert u van een gerichte stimulatie, nauwkeurig en optimaal van uw G-spot en zal nieuwe sensaties ontdekken die je met zekerheid naar een orgasme van oneindige extase zullen leiden.

7 vibratiestanden met elk 5 intensiteiten

De Trysta rabbitvibrator heeft ook de bijzonderheid dat hij 7 verschillende vibratiestanden biedt. Voor elk van deze 7 vibratiemodi worden 5 frequenties aangeboden, variërend van de zachtste tot de krachtigste. Je kunt dus in totaal 35 verschillende combinaties ervaren! Het is aan jou om erachter te komen welke het meeste effect op je hebben door ze keer op keer te testen!

Je kunt daarom variëren tussen de modi "Normaal", "Strelen", "Gelukkig", "passioneel" en "climax" en ook plezier beleven aan het gebruik van de "G-spot" -modus om de kleine parel te laten rollen en je G-spot te masseren. ., evenals de "clitorale massage" -modus.

2 aparte motoren voor dubbel plezier

Een compendium van technologie gewijd aan plezier

De Trysta rabbitvibrator bestaat uit twee afzonderlijke motoren, één aan het uiteinde gewijd aan het stimuleren van de G-spot, de andere in de extensie bedoeld voor het masseren van de clitoris. U profiteert dus van een perfect gecontroleerde dubbele stimulatie en een gelijkwaardig vermogen in elk van zijn takken. Trysta stelt daarom de kansen in uw voordeel voor algemene tevredenheid.

Het merk SVAKOM

Trysta - Met massagekraal

Svakom is een Mark Internationale seksspeeltjes voor mannen, vrouwen en koppels. Ontworpen in de Verenigde Staten, hebben de seksuele stimulatoren van het merk Svakom de bijzonderheid dat ze alleen worden vervaardigd met 100% "groene" technologie en zijn oplaadbaar.

Luxueus, elegant, discreet en aangepast aan uw anatomie, het SVAKOM-assortiment seksspeeltjes biedt u zeer persoonlijk plezier.

Als u meer wilt weten over het merk SVAKOM, of alle andere producten dan TRYSTA wilt ontdekken, klik dan op de onderstaande links. Weet je niet zeker of deze rabbitvibrator iets voor jou is? Klik op de laatste link om uw technische vragen te stellen voordat u tot aankoop overgaat. Onze klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

konijn vibrator

Extra informatie

Mark

Kleur

,

Besnoeiing

Garantie

Trillingsmodi

Voeding

Categorie

Sextoys en vibrators

Seksspeeltjes voor vrouwen

Handleiding

Trysta - Met massagekraal

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Trysta – Avec perle massante" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen