? Geisha ballen
? Versteviging van de perineumspieren
? Gebruik als een ei met afstandsbediening
? 2 jaar garantie

Commandez avant 17.30 uur, expédié le jour-même! Enlèvement dans notre boutique dans la demi-heure.

89,00 incl. btw

Omschrijving

G-BALLEN TRILLENDE GEISHA-BALLEN

Het gebruik van vibrerende geishaballen

Deze verstevigende balletjes voor het perineum en de vagina zijn waarschijnlijk het beste voorbeeld van een perfecte samenwerking tussen de wetenschappelijke wereld, de medische wereld en seksspeeltjes. De G-Balls 2 zijn een concentraat van onderzoek en technologie die zowel plezier als resultaten bieden in termen van retonificatie van het perineum bij vrouwen.

De geisha ballen vibrerende G-Balls 2 worden gebruikt om de bekkenbodem na de bevalling opnieuw op te voeden en het na verloop van tijd veroorzaakte verslapping van de spieren van de vagina bij vrouwen tegen te gaan. Het werk van deze medische seksspeeltjes biedt voordelen zoals een betere controle van de spieren bij niezen of giechelen. Maar ook meer comfort tijdens geslachtsgemeenschap, waardoor zowel vrouwen als mannen het genot beter kunnen beheersen.

Ontdek de video-.

De virtuele vaginale coach

Deze Vibrating Geisha Balls zijn de eerste virtuele vaginale coach die een gratis smartphone-app gebruikt. Deze applicatie (compatibel met iOS- en Android-apparaten) "Magic Kegel" (Speel winkel - Apple Store) biedt het beheer van zes trainingsprogramma's aan, begeleid door een stem. Het helpt je ook om de trillende geishaballen met je smartphone te verbinden.

Een logboek houdt uw inspanningen bij en beloont u voor uw werk. Het benadrukt ook uw voortgang bij oefeningen en perineale resonantie. Deze geisha ballen vibrators zijn uitgerust met ultragevoelige sensoren voor de reacties van het lichaam. U kunt de geleverde inspanning dus in realtime visualiseren, wat u meer motiveert dan op een statisch of niet-verbonden model. Maar dit seksspeeltje kan ook zonder applicatie of in offline modus worden gebruikt voor meer vrijheid. Ze verbruiken weinig energie en bieden u tot wel vier uur gebruik zonder opladen. Hierdoor blijft er veel tijd over om de spieren van de vagina dagelijks te trainen. Deze geishaballen worden opgeladen met een meegeleverde USB-kabel.

Nog een klein voordeel voor de vrouwelijke eigenaren van dit technologische juweel: de vibrerende ballen zijn waterdicht en kunnen daarom in alle veiligheid in het water worden gebruikt. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken voor perfecte hygiëne. Ze moeten ook na elk gebruik zorgvuldig worden schoongemaakt.

UW PERINEE HERSTELLEN

Meer plezier, meer gevoel, beter dagelijks comfort

Door het perineum kan een vrouw, terwijl haar partner haar penetreert, haar vagina rond de penis samentrekken. Als gevolg hiervan verhoogt het zowel het plezier van de man als die van hemzelf. Het is ook mogelijk dat ze zo vaak klaarkomt als ze wil. Het bevordert ook de vrouwelijke ejaculatie die alleen kan worden verkregen als de bekkenspieren worden onderhouden. Na de bevalling zijn deze spieren ongevoelig gemaakt en ontspannen. Ze staan daarom niet langer de samentrekking toe die een vrouw kon veroorzaken vóór de geboorte van haar kind.

Met behulp van de vibrerende Geisha-ballen kan de vrouw haar spieren trainen en opnieuw versterken. Ze kan de man dan vragen het komen en gaan te stoppen om de penis diep in haar vagina te blokkeren door deze herhaaldelijk samen te trekken. Beide partners kunnen interne masturbatie ervaren.

Met een vernieuwd perineum kunnen vrouwen ook erectieproblemen bij mannen oplossen door de spieren van haar vagina bij penetratie samen te trekken. Door deze samentrekkingen tijdens de geslachtsgemeenschap aan te houden, zal het perineum de penis samenknijpen, wat een grotere stimulatie bij de man zal genereren en zijn erectie zal bevorderen. Deze Geisha-ballen zijn daarom net zo gunstig voor het plezier van de vrouw als voor het plezier van de man.

Het staat daarom buiten kijf dat het versterken van de spieren van de vagina bij vrouwen een cruciaal onderdeel is van het seksleven van een koppel. Deze vibrerende en verbonden Geisha-ballen zorgen voor een snelle en gecontroleerde revalidatie van het perineum.

Het merk FUN TOYS

Trillende Geisha Balls G-Balls 2

Jack Romanski en zijn vrouw waren maar een gewoon stel. Omdat ze seksueel avontuurlijk waren en op zoek waren naar nieuwe manieren om hun seksleven op te fleuren, waren ze teleurgesteld toen ze ontdekten dat veel seksspeeltjes hetzelfde leken te zijn.

Als ingenieur die gespecialiseerd is in siliconen voor de ruimtevaartindustrie, had Jack een idee: hij zou een nieuw speeltje kunnen maken! Een ander speelgoed voor volwassenen dat de standaard van de industrie zou doorbreken om vrouwen te helpen nieuwe soorten plezier te ervaren. Die avond maakte Jack de eerste schetsen van zijn revolutionaire idee. En dit gewoon op een papieren handdoek.

Na een periode van ontwikkeling en reflectie produceert hij een innovatieve vibrator die erg gevoelig is voor de sensualiteit van vrouwen. Sindsdien heeft zijn vindingrijkheid hierin vele producten voortgebracht Mark. Zoals die levendige en verbonden Geisha-ballen.

trillende geisha-ballen

En daarom is de slogan van het merk Fun Toys: "Orgasm delivery"

Extra informatie

Mark

Kleur

Besnoeiing

Gewicht

Categorie

Sextoys en vibrators

, ,

Seksspeeltjes voor vrouwen

Seksspeeltjes voor koppels

Controle

Toepassing

Handleiding

Trillende Geisha Balls G-Balls 2

Download de handleiding door op het icoon hierboven te klikken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Boules de Geisha vibrantes G-Balls 2" te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een reactie

24-uurs levering

Bpost, Mondial Relay, DHL, DPD, Afhalen

Discrete levering

Al onze pakketten zijn anoniem en worden verzonden door TTCK

veilige betaling

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig

14 dagen ruilen

Ruil uw bestelling binnen 14 dagen